Societat

Arenys tindrà pista de gel per Nadal al nou tram de riera

La iniciativa municipal vol dinamitzar l'eix comercial i dóna un ús a l'espai

S'hi traslladen també les atraccions

La superfície que s'ha guanyat en ple centre del poble, en cobrir un tram més de la riera, ja té usos com a mínim durant la campanya nadalenca. L'Ajuntament ha decidit instal·lar-hi una pista de gel per dinamitzar així l'eix comercial que es concentra a la riera. La pista ocuparà una superfície de 162 metres quadrats i és de material sintètic, especial per a espais oberts. S'inaugurarà el 4 de desembre, coincidint amb l'encesa dels llums de Nadal.

La iniciativa té el suport dels comerciants i el president d'Ubica, Àlex Acero, creu que pot ser un pol d'atracció, ja que es traslladaran les atraccions infantils que per les festes promovien a la part alta de la riera. “Ara estarà tot junt i segur que hi haurà més moviment, perquè és ben cèntric. La clau serà fer una bona promoció”, assenyala. És per això que els comerciants esperen poder fer descomptes i vals per anar a patinar. Els preus de les entrades seran populars, a partir de 2 euros.

A Pineda, segon any

L'Ajuntament de Pineda, de qui Arenys ha tret la idea, subvencionarà per segon any la pista de gel a la plaça Espanya a petició dels comerciants, que van aplaudir la iniciativa perquè va revifar les compres. La primera tinenta d'alcalde, Carme Aragonès (PSC), explica que el cost del servei –que inclou muntatge, manteniment i vigilància– puja a 25.000 euros, dels quals la venda de tiquets, a 2 euros, en cobreix uns 12.000. Els dies de més afluència de l'any passat hi van patinar unes 400 persones.

LA FRASE

Segur que hi haurà més moviment perquè serà tot més cèntric. La clau serà fer una bona promoció
Àlex Acero
president de la unió de botiguers i comerciants d'Arenys de mar

LA XIFRA

162
metres quadrats ocuparà la pista, amb unes dimensions de 18x9 metres

Mataró, amb pista coberta

La capital del Maresme tornarà a tenir pista de gel com anys enrere, però en aquesta ocasió serà coberta. La instal·lació es farà al Parc Central, al costat de les atraccions infantils, que des de fa anys promou l'associació comercial Bulevards de Mataró. Hi serà des del 4 de desembre fins al 10 de gener i el preu serà de 6 euros l'hora i inclourà patins. S'obrirà a les escoles perquè hi puguin anar al matí i fins a les cinc de la tarda. Les botigues que integren Bulevards de Mataró oferiran vals de descompte tant per a les atraccions com per a la pista de gel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia