Societat

Mataró ajorna set dies la inauguració de la pista de gel

Problemes tècnics no garantien que l'equipament estigués a punt aquesta tarda

Bulevards de Mataró diu que busca solucions d'urgència per obrir l'atracció al públic com més aviat millor

La pista de gel coberta de Mataró, situada al parc Central, no tindrà avui la inauguració prevista, que haurà d'esperar una setmana més. Ahir, a través d'un comunicat, l'entitat comercial promotora, Bulevards de Mataró, va confirmar la nova data. El seu president, Jordi Llargués, va lamentar una situació que atribueix a problemes tècnics de l'empresa responsable de la instal·lació. Segons Llargués, el termini per tenir a punt la pista no ha estat el suficient; l'empresa no els garantia que el gel estigués en condicions òptimes perquè s'hi pogués patinar. “Estem treballant contra corrent per poder obrir la pista al més aviat possible”, va assegurar, i va avançar que s'està estudiant fins i tot abocar gel picat per cobrir la superfície i accelerar el procés de congelació, una prova que sembla que ha funcionat en altres municipis. “Ha estat un problema d'última hora que no s'havia previst, però no descartem aconseguir que la gent pugui finalment entrar a patinar”, comenta, i hi afegeix que “en el pitjor dels casos la pista estarà operativa dilluns”. La pista de gel de Mataró, de 720 m², té el patrocini de la firma Kinder, que també ha comunicat l'ajornament de la inauguració. Malgrat l'entrebanc, Bulevards de Mataró ha anunciat que aquesta tarda mantindrà l'acte de presentació de la Pasarel·la Firal amb tots els elements que integren la campanya de Nadal promoguda per l'entitat, i que inclouen, a banda de la pista de gel, atraccions infantils i una vela on es faran diverses activitats també adreçades als més menuts.

La pista de gel coberta de Mataró estarà oberta cada dia fins al 10 de gener, de les deu del matí a les deu del vespre a un preu de 6 euros l'hora, que inclou els patins. Els usuaris també tindran vals d'aparcament gratuït als pàrquings de l'empresa pública Pumsa. Les botigues associades a Bulevards de Mataró oferiran als clients vals del 50% de descompte en les entrades.

LA FRASE

Estem treballant contra corrent per poder obrir la pista al públic al més aviat possible
Jordi Llargués
PRESIDENT DE L'ASSOCIACIÓ COMERCIAL BULEVARDS DE MATARÓ


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia