Societat

Posaran una altra càmera per vigilar contenidors a Banyoles

L'Ajuntament de Banyoles instal·larà aviat una càmera de vigilància per controlar els usuaris dels contenidors soterrats de la plaça de les Rodes. Serà la segona càmera d'aquesta mena que es posarà a la ciutat. La primera va entrar en funcionament a principi d'aquest mes a la cantonada dels carrers del Doctor Hysern i de Sant Esteve, on hi havia gent que acumulava bosses d'escombraries i altres materials de rebuig a l'exterior dels contenidors. Segons va indicar l'alcalde, Miquel Noguer, en el ple municipal d'aquesta setmana, des que s'hi fa videovigilància no hi ha hagut més incidents d'aquest tipus. El bon resultat d'aquella experiència ha animat l'equip de govern a aplicar el sistema a les Rodes, on s'han estrenat fa pocs uns contenidors soterrats.“La voluntat és no haver-ne de posar en lloc més”, va assegurar Noguer (CiU).

L'anunci es va fer arran d'una intervenció de la CUP en què demanava si, a banda de les sancions, es preveia prendre algun tipus de mesura per impedir comportaments incívics. Sobre això, Noguer va fer notar que precisament la càmera funciona per dissuadir i que, a més, s'està notant la feina de conscienciació que s'està duent a terme mitjançant dels consells de barri.De la seva banda, la portaveu de Junts per Banyoles, Roser Masgrau, va mostrar-se satisfeta del rendiment de la videovigilància, però alhora va lamentar que hagi hagut de ser la presència d'una càmera el factor que evita actituds incíviques.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia