Urbanisme

Arenys de Munt rebaixa les contribucions a la riera ja feta

Els veïns aportaran un 11% menys del previst inicialment

Els botiguers volen més aparcament al nou tram

Els veïns del tram de la riera urbanitzada, entre el rial Bellsolell i la carretera de Torrentbo, hauran de pagar un 11% menys de mitjana de les contribucions que els van notificar en un primer moment. Un cop acabada l'obra i tancat l'import exacte, l'Ajuntament comunicarà als 315 immobles afectats la part proporcional que li toca pagar segons els metres de façana i l'edificabilitat. La desviació respecte al pressupost inicial ha estat de 41.479 euros a la baixa, que es distribuirà entre els veïns aplicant els criteris establerts per al càlcul de les contribucions especials. En el tram de riera urbanitzat, el 76,5% dels propietaris hauran de pagar menys de 1.800 euros.

A Arenys de Munt tots els veïns han contribuït a finançar la primera urbanització del carrer de davant de casa. En la següent fase, entre el rial Bellsolell i el carrer de la Rasa, que està pendent d'aprovar-se, s'aplicaran els mateixos criteris que en tram ja urbanitzat.

L'alcalde i regidor d'Urbanisme, Joan Rabasseda (ERC) manté que l'aprovació es pugui fer a l'abril un cop resoltes les al·legacions presentades al projecte executiu. S'han presentat un total de vuit esmenes de diversos veïns d'Arenys de Munt, el grup municipal de CDC, el PP, així com representants del comerç, a través de l'ABIC. Els botiguers reclamen més zona d'aparcament en la futura ordenació.

LA XIFRA

315
Són els immobles afectats en el primer tram de la riera urbanitzada que pagaran les contribucions a l'obra.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia