Medi ambient

L'alcalde de Santa Susanna, citat pel jutge

L'alcalde de Santa Susanna, Joan Campolier, ha estat citat de nou a declarar com a imputat per l'adjudicació a dit del servei de recollida d'escombraries a una empresa a la qual també va intentar beneficiar amb una requalificació urbanística. Segons l'agència Efe, el jutge d'Arenys de Mar ha citat a Campolier pel 30 de gener, després que la seva primera compareixença com a imputat per aquest cas, el 10 de juny de l'any passat, es va haver de suspendre.

També han estat citades a declarar com a imputades el mateix dia quatre persones més, per la seva suposada vinculació amb aquesta operació.

La imputació de Campolier, que el 2003 ja va ser condemnat a vuit anys d'inhabilitació per prevaricació –encara que va aconseguir un indult parcial–, deriva d'una querella del fiscal de Medi Ambient i Urbanisme, Antoni Pelegrín, que l'acusa dels delictes de revelació de secrets, malversació de cabals, concertació prohibida a funcionaris i prevaricació.

Davant del jutge, l'alcalde de Santa Susanna haurà de donar explicacions per la seva decisió d'haver revocat la delegació del servei de recollides de residus que tenia encomanat el Consell Comarcal del Maresme per a adjudicar-lo a dit, segons la fiscalia, a l'empresa Excavacions, Transports i Àrids Germans Alum, per un preu superior al que cobrava l'entitat pública.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia