Infraestructures

La Generalitat obre el procés de licitació del port d'Arenys de Mar

Les obres tindran un pressupost d'1,2 milions d'euros i duraran nou mesos

La Generalitat ha posat en marxa el procés de licitació de les obres del port d'Arenys de Mar, segons va informar ahir en un comunicat. El mes de juliol, Ports de la Generalitat va treure informació pública sobre aquest projecte, que té un pressupost d'1,2 milions d'euros i que està previst que s'executi en nou mesos. La iniciativa, inclosa en el en el pla especial del port d'Arenys de Mar, té com a finalitat millorar la connexió entre el port, la platja i el municipi.

Entre altres obres, el projecte inclou l'edificació de cinc locals a la zona del contradic i la creació d'un nou passeig d'ús ciutadà que en el seu tram final tindrà unes escales per accedir a la dàrsena pesquera. Es preveu que el passeig enlairat dobli les seves dimensions perquè anirà per sobre les casetes dels pescadors i dels nous locals. A més, el passeig inclourà una rampa per a les persones amb mobilitat reduïda.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia