Urbanisme

Amposta

Impuls definitiu al projecte d'Eucaliptus

L'Ajuntament preveu adjudicar l'obra d'urbanització a finals d'enguany

El ple de l'Ajuntament d'Amposta va aprovar ahir per unanimitat el projecte i el plec de condicions de les obres de la urbanització Eucaliptus, al cor del Delta, un projecte que s'arrossega des de fa dos mandats i que paradoxalment s'acabarà executant en temps de crisi.

El pressupost de l'obra és de 4,7 milions d'euros i es finançarà amb contribucions especials. El cost establert és de 23,49 euros per metre quadrat per a les parcel·les unifamiliars, i 53,79 per a les plurifamiliars. Així, el preu que hauran de pagar els propietaris oscil·la entre els 2.000 euros per apartament i els 10.000 per xalet. Tot i això, els veïns donen suport al projecte, ja que actualment tenen molts problemes de subministrament d'aigua i d'inundacions quan plou. “Creiem que són unes obres necessàries però volem facilitats per pagar ja que molts veïns no podran assumir el cost”, va manifestar Francesc Balada, d'Amics d'Eucaliptus. En aquest sentit, demanen el pagament fraccionat i també que l'adjudicació tinga una rebaixa d'entre un 25% i un 30% del pressupost de licitació.

L'alcalde, Manel Ferré, va assenyalar que està previst que les obres s'adjudiquen a finals d'enguany i que puguen començar el primer trimestre del 2011. Tant el PSC com ERC van votar a favor del projecte, recordant que aquesta obra representa la meitat del pressupost d'inversions del 2010 i que no es materialitzarà fins al 2011.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.