Urbanisme

Solució abans d'un any en el traçat de l'aigua a Abrera

Mina Aigües de Terrassa s'ha compromès amb els veïns de la urbanització de Sant Miquel d'Abrera (Baix Llobregat) a trobar una solució definitiva abans d'un any pel traçat de la canonada que es va avariar la setmana passada. L'avaria va inundar el carrer i va provocar danys als habitatges. Fonts de la companyia van explicar ahir que el desviament de la canonada, com reivindiquen el veïns, sembla la solució “més lògica”, però hi van afegir que també és “la més cara”. L'empresa està fent els treballs de reparació del trencament de la canonada i els danys. En un comunicat emès ahir a la tarda, va assegurar que, si no era “per causes alienes a la companyia”, trobarien la solució definitiva del traçat en el termini màxim d'un any.

Un dels afectats, David Soto, va explicar a l'ACN “la satisfacció” dels veïns per aquest compromís de l'empresa. El conducte que abasteix d'aigua el municipi de Terrassa i que passa per sota de la urbanització de Sant Miquel d'Abrera va tenir una avaria diumenge a la nit que va provocar la inundació del carrer i danys als habitatges. L'aigua va esbotzar el mur d'un pati, va trencar la barana d'un balcó i va deixar coberts de fang els terrenys exteriors de les cases del carrer de Sant Miquel.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia