Infraestructures i serveis

municipal

empresa

El viver del Xifré d'Arenys, per final d'any

El nou govern diu que es va inaugurar amb presses sense el certificat final d'obra

El viver d'empreses que es va inaugurar al març a la segona planta de l'edifici del Xifré està encara per estrenar. El regidor de Promoció Econòmica, Josep Manel Nogueras, (CiU) assegura que no es podrà fer fins a final d'any, ja que abans cal la confirmació de la Generalitat que autoritzi l'obertura, un cop entregada la documentació del certificat de final d'obra pendent. Segons el regidor, això ha endarrerit l'aprovació de les taxes que es preveu portar al ple de setembre. “El viver estava agafat amb pinces i es va córrer massa”, diu el regidor. En canvi, l'exalcalde Estanis Fors (JuntsxArenys) assegura que es va anar al ritme que tocava i que només faltava l'estudi de costos del viver, que estava fent intervenció.

El regidor de l'àrea assegura que es farà una campanya de difusió perquè alguns dels aspirants no compleixen les condicions. “Volem emprenedors que hi puguin ser els primers tres anys per arrencar el negoci, no omplir els locals d'advocats que volen estar a prop dels jutjats”, aclareix Nogueras.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia