Política

Chacón arriba a Beirut en una visita sorpresa als soldats del Líban i de Bòsnia

La ministra de Defensa, Carme Chacón, ha aterrat aquest matí a l'aeroport internacional de Beirut, primera escala de la seva visita per sorpresa a les tropes espanyoles desplegades al Líban i a Bòsnia, després d'anar la setmana passada a visitar els militars espanyols a l'Afganistan.

Acompanyada pel cap d'estat major de la Defensa, general de l'exèrcit Fèlix Sanz Roldán, la titular de Defensa ha arribat a l'aeròdrom de la capital libanesa a les 8.30 hores i ha estat rebuda per una delegació d'autoritats libaneses i l'ambaixador espanyol, Miguel Benzo.

Després de saludar la delegació libanesa i passar revista a una formació d'honors de l'Exèrcit libanès, Chacón, que torna a viatjar acompanyada per un equip mèdic militar a causa del seu avançat embaràs, ha tingut una entrevista amb un representant de la cúpula de les forces armades libaneses.

La ministra es dirigirà en breu en helicòpter fins a la base espanyola Miguel de Cervantes, situada al sud-est del país, la seu de la Brigada Multinacional Est de la força interina de Nacions Unides al Líban.

La propera parada de Chacón serà Sarajevo.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.