Societat

Els Mossos desallotgen, per segon cop en quinze dies, la casa okupada de la Barceloneta

L'immoble, una antiga caserna de la Guàrdia Civil, està sent enderrocat

Els Mossos d'Esquadra han iniciat a les 7 del matí el desallotjament, per segona vegada en quinze dies, d'una antiga caserna de la Guàrdia Civil okupada des de fa tres anys, situada al número 11 del passeig Joan de Borbó, al barri de la Barceloneta de Barcelona. En aquests moments una grua està enderrocant l'edifici, tal i com fonts policials ja havien anunciat a primera hora del matí.

La policia ha informat que a l'interior de l'antiga caserna, coneguda com a Milers de vivendes pels okupes, es trobaven nou persones, a les quals s'ha identificat i que s'ha procedit a recollir les seves pertinences.

A l'exterior de l'edifici, una vintena de persones han donat suport als okupes i han protestat per aquest segon desallotjament del mateix immoble.

L'immoble ja va ser desallotjat el passat 29 de maig, però dos dies més tard els okupes van tornar a entrar a l'edifici.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.