Societat

Desallotgen a BCN l'última casa okupada del carrer Constitució

Els Mossos d'Esquadra han desallotjat aquest matí el número 86 del carrer Constitució de Barcelona, l'únic dels cinc immobles que el col·lectiu okupa havia arribat a tenir en aquest carrer que seguia funcionant com a tal, després dels successius desallotjaments dels últims anys.

Segons han informat els Mossos, l'operació de desallotjament ha començat cap a tres quarts d'onze del matí i s'ha acabat sense incidents, ja que els agents no hi han trobat ningú a dins, on fins fa uns dies hi vivien tres persones.

L'opinió okupa
El col·lectiu okupa ha assegurat avui que el desallotjament estava previst per al 5 de juny, però que una concentració de simpatitzants davant de la casa va dissuadir els Mossos d'Esquadra, que, segons la seva versió, han esperat aquest matí que els residents habituals se n'anessin per entrar-hi.

Amb el desallotjament del número 86 del carrer Constitució desapareix la presència okupa en aquest carrer, on hi havia arribat a haver fins a cinc cases ocupades, en els números 82, 84, 86, 88 i 90, totes cases baixes abandonades des de feia uns 20 anys.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.