Sense - Avui

Judici final per als McCartney

Paul i Heather es veuen les cares a l’inici del procés legal en què es dirimirà el seu polèmic divorci

Després de mesos d’intents fracassats d’arribar a un acord de divorci sense sang, finalment Paul McCartney i Heather Mills es van veure les cares ahir al Tribunal Superior de Londres en la que va ser la primera jornada d’un judici que s’allargarà uns quants dies i promet ser el definitiu en la resolució del cas.

L’exmodel, de 40 anys, es representa a si mateixa, ja que va acomiadar el seu antic bufet, Mishcon de Reya, per discrepàncies greus. Al fet que Mills els deu 2,7 milions d’euros se suma que el seu advocat, Anthony Julius, no va acceptar la ferotge defensa televisiva dels seus interessos que va fer Mills, dient coses com que la pressió mediàtica l’havia dut a voler suïcidar-se. Julius és el mateix lletrat que va representar Diana en el divorci contra Carles. Curiosament, l’advocada de l’exbeatle és la que va defensar la part contrària en el reial procés.

La decisió de Mills de prescindir d’advocat l’obliga a interrogar personalment el seu marit, cosa de la qual és molt capaç, a jutjar per la vehemència amb què parla en les entrevistes, però que pot crear problemes al jutge, que haurà d’aclarir i precisar molt bé els seus arguments. Especialment en un cas en què estem parlant d’un possible acord de compensació rècord en la història britànica. De moment, l’empresari John Charman ha marcat molt aquests processos, en haver-se vist obligat a pagar a la seva ex, el maig del 2007, uns 65 milions.

The Times assegurava ahir que Sir Paul, de 65 anys, ha ofert Mills una suma de 27 milions d’euros més una paga anual de 3,3 milions fins que la filla que tenen en comú, Beatrice, arribi a la majoria d’edat. Aquesta oferta, que suma en total 74 milions d’una fortuna calculada en 1.220, aniria acompanyada de l’exigència que l’exmodel visqui a la Gran Bretanya i d’una clàusula de confidencialitat, que difícilment aquesta acceptarà.

L’exparticipant de la versió nord-americana del concurs ¡Mira quién baila! vol més diners (uns 100 milions d’euros) i, malgrat que ahir vestia una brusa de color de rosa, pot utilitzar arguments molt grisos contra l’exbeatle. Ahir va exhibir el vídeo en què ha gravat els paparazzi que l’han seguit aquests mesos. Les vistes, que es poden allargar tota la setmana, no seran públiques. Fins i tot les finestres les han cobertes per evitar els flaixos que inunden el carrer, i fins i tot hi ha helicòpters provant de captar senyals de mòbils. L’única cosa que serà pública és la sentència i, en cas que hi hagi un recurs, les vistes al tribunal d’apel·lació.

La parella es va casar el 2002, quatre anys després de la mort de Linda, i es va separar el maig del 2006.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.