Sense - Avui

L'última bala dels McCartney

La parella va al jutjat per tancar el seu divorci mentre Custo prepara perfum i ulleres

Paul McCartney i la que durant cinc anys ha estat la seva dona, Heather Mills, van disparar ahir l’última bala que encara quedava en el carregador de les negociacions del seu divorci per evitar llançar-se a una lluita judicial ferotge. La parella va tenir una vista prèvia als tribunals de Londres, que, segons expliquen els experts, permet arribar a acords en un 90% de casos. Però, com calia esperar quan es parla d’una fortuna de 1.200 milions d’euros i es tenen els advocats que van pactar el divorci de Lady Di i Carles, la cosa va durar tot el dia i, segons s’especula, bàsicament es parlava de diners. Sembla que podria haver-hi un acord segons el qual el cantant pagaria a Mills 22 milions d’euros i a més uns 5 milions l’any fins que la nena que tenen en comú sigui major d’edat, tot i que ella sembla que volia 85 milions d’entrada. McCartney i Mills, que va arribar per separat, no va voler comentar res a la premsa del que seria el divorci més car del Regne Unit.

En canvi, Sharon Stone està encantada que el príncep Albert de Mònaco la tregui a ballar a la gala d’inauguració del nou festival de cine que han muntat a Montecarlo amb contingut social. Li agrada jugar a futura nòvia del príncep impossible de casar? És actriu, guapa... Llàstima que ja tingui tres nens, i adoptats... Això encara no cola, ni en una monarquia tan frívola com la de la Roca. I a casa nostra el glamur ens arriba amb Custo Dalmau, que no tan sols ha apostat per a la pròxima temporada per peces més sofisticades, sinó que ara també expandeix el seu negoci. La firma acaba d’anunciar que la tardor del 2008 ja estarà a punt una línia de fragàncies, que elaborarà amb Idesa, i aviat també farà públic que per a la mateixa època tindrem ulleres (aquí la llicència s’ha firmat amb Indo) coloristes i agosarades. La marca s’extén cada dia més, i amb nom de Barcelona
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.