Sense - Avui

La subhasta d'una foto de Madonna despullada el 1979 podria superar els 10.000 dòlars

Madonna, l'eterna Reina del Pop, podria veure com una foto d'ella despullada, feta el 1979, supera els 10.000 dòlars (7.714 euros) en una subhasta que farà dijous que ve, 12 de febrer, la casa Christie's a Nova York.

L'esmentada foto, feta pel fotògraf Lee Friedlander, no pertany a la sèrie feta per a Playboy, segons ha informat Matthieu Humery, responsable de la subhasta. "Es tracta d'una imatge poc habitual d'una artista, signada i segellada", ha afegit Humery. La foto sortirà a la licitació al costat de 154 lots més que s'emmarquen en la Col·lecció Constantiner Icones del glamur i l'estil.

"La crisi econòmica no afecta aquest mercat, perquè els col·leccionistes d'aquest tipus d'imatges són ben diferents dels amants de l'art contemporani. Responen a un perfil més amateur i menys especulatiu. Per això són fotografies tan difícils de trobar", ha afegit Humery.

D'altra banda, tot això coincideix amb el moment en què s'ha difós que Madonna podria estar gelosa de la seva pròpia filla. Segons informacions de la revista OK, Madonna "sembla envejar la seva joventut i aparença. Sap que Lourdes serà bonica i captarà l'atenció del sexe oposat. Coneixent el gust de Madonna pels joves, serà un problema que ella surti amb homes de la mateixa edat", ha assegurat una font pròxima a la Reina del Pop. Segons la revista, la Reina del Pop intenta per tots els mitjans que la seva filla conservi l'aspecte de criatura.

Entre alguns exemples que comenten, parlen de la passada gira de Madonna, en què la cantant va prohibir que els estilistes toquessin les celles de la seva filla, perquè tingués més mal aspecte, tot i que finalment Lourdes ho va fer ella mateixa.

Gala UNICEF
De fet, des de la revista especulen amb la possibilitat que Madonna es comencés a distanciar de la seva filla durant la gala benèfica de Gucci a favor de l'UNICEF, ja que Madonna va impedir que Lourdes fos pentinada per un professional. "Probablement no volia que es veiés més maca que ella", comenten des de la publicació.

D'altra banda, han sortit a la llum les famoses fotos que la Reina del Pop es va fer fa uns mesos a Rio de Janerio, per a la prestigiosa revista W Magazine.

A les instantànies, fetes pel fotògraf Steven Klein, que ja en el passat havia fet altres reportatges sobre la diva, apareix seductora, amb vestits molt ajustats i guants d'estil anys 50, i acompanyada del model Jesus Luz, amb qui se l'ha relacionat sentimentalment en algunes ocasions del passat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.