Cultura

Madonna, a Barcelona el 21 de juliol

Música

Tot i haver recaptat 280 milions de dòlars amb la seva gira Sticky and sweet, la cantant nord-americana Madonna ampliarà el recorregut del seu periple amb noves dates europees per al proper estiu, segons la seva pàgina oficial. Hi és en aquesta segona volta que aterrarà a Barcelona el 21 de juliol i a Madrid, el 23. A la capital catalana els seus fans la podran veure a l'Estadi Olímpic i a Madrid al Vicente Calderón.

Des del 23 d'agost de l'any passat, quan va inaugurar la gira a Cardiff, fins al passat 21 de desembre, quan va tocar a São Paulo, aquest tour va sumar un total de 58 recitals que la van convertir en la gira amb més èxit de la història d'un cantant en solitari.

Sticky and sweet és la vuitena gira de la també actriu i guanyadora d'un Globus d'Or per Evita i la primera de la seva carrera que agafa dos anys diferents, tot i que per aquesta nova arrencada es preveuen canvis substancials als seus sempre mil·limetrats espectacles.

Madonna torna a apostar pel gran espectacle, amb blocs temàtics on es mostra el videoart d'artistes com Steven Klein, amb referències a l'obra de Keith Haring i amb un desplegament de vestuari amb noms com Givenchy, Jean Paul Gaultier i Arianne Philips.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.