Cultura

Tom Waits sí, Madonna potser

Música

Després d'una neguitosa espera dels fans de Tom Waits des que es va anunciar que faria diverses actuacions a Europa, finalment s'ha confirmat que el cantant nord-americà s'estrenarà a Barcelona per partida doble. Les cites seran el 14 i 15 de juliol a l'Auditori del Fòrum en el marc de la gira Glitter and Doom, que començarà el 17 de juny a Phoenix (EUA) i que també passarà pel Kursaal de Sant Sebastià, el 12 de juliol, on de fet Tom Waits debutarà a l'Estat espanyol després de 35 anys de trajectòria musical. Les entrades, que valdran 100 i 125 euros, es podran comprar a partir del 2 de juny a les nou del matí -només dues per persona- exclusivament al telèfon de Telentrada. Se'n posaran a la venda poc més de 3.000 per concert, en el cas de Barcelona, i 1.700, en el de Sant Sebastià.

El del País Basc serà el primer dels 15 concerts que Waits oferirà al Vell Continent, que es van fer públics ahir a la seva pàgina web d'una manera molt més convencional que fa un parell de setmanes, quan va anunciar la gira Glitter and Doom amb un vídeo que va penjar a internet en què simulava una roda de premsa a la qual no havia convidat ni un sol periodista. Tant pels Estats Units com per Europa, Tom Waits viatjarà acompanyat pel seu aliat musical Larry Taylor (baix), a més d'Omar Torrez (guitarra), Patrick Warren (teclats), Casey Waits (bateria i percussió) i Vincent Henry (saxo, harmònica i guitarra).

La incògnita
I mentre els fans de Waits ja poden dormir tranquils, els de Madonna patiran uns dies perquè a hores d'ara continua sent una incògnita si la cantant actuarà a Barcelona en el marc de la gira de presentació del seu últim disc, Hard candy. Tant la promotora, Gamerco, com la discogràfica, Warner Music, mostren tota la bona disposició del món perquè la reina del pop torni a Barcelona, tot i que, de moment, no poden assegurar-ho.

Per si finalment la cantant nord-americana afegeix una actuació a la capital catalana entre els concerts de Londres i París, hi ha reservat l'Estadi Olímpic Lluís Companys entre l'11 i el 20 de setembre, segons Josep Sánchez, director del recinte barceloní, que afegeix que "la mateixa Madonna serà qui prendrà la decisió". El que Sánchez veu força clar és que l'artista nord-americana farà almenys un concert a l'Estat espanyol, potser a Barcelona o potser en alguna de les altres ciutats "on també hi ha reserves fetes".


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.