Cultura

Les entrades per al concert de Madonna a Barcelona es posen a la venda aquest dijous a les deu

Música

Aquest dijous a les deu del matí es posen a la venda les entrades per al concert que Madonna farà a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona el 21 de juliol. Els preus oscil·len entre 65 i 175 euros, més les despeses de gestió.

Es podran comprar a través de Servicaixa, Ticketmaster, El Corte Inglés, 40viajes.com i Livenation.es. Feia vuit anys que Madonna no actuava a Barcelona. El concert del 21 de juliol s'emmarca dins de la gira Sticky and sweet, en què participa el productor i discjòquei de culte Paul Okenfold.

A més de les entrades per al concert del dia 21 de juliol a l'Estadi Olímpic Lluís Companys de Barcelona, el 5 de març sortiran a la venda les del directe programat a l'Estadi Vicente Calderón de Madrid, del dia 23 de juliol. Ja estan esgotades les localitats per a Londres, Manchester, Werchter, Oslo, Hèlsinki i Göteborg.

La cantant actuarà també a Saragossa el 25 de juliol en un concert que, probablement, es farà a la Fira de Mostres, segons ha informat en roda de premsa l'alcalde de la capital aragonesa, Juan Alberto Belloch.

Durant el 2008, un total de 2.350.285 fans han vist l'espectacle Stick & sweet en 58 ciutats, amb 650.000 entrades venudes als concerts per Sud-amèrica, 72.000 entrades al concert al Dubendorf Airfield de Zuric –és el xou que ha reunit més gent a Suïssa–, 75.000 a Londres i 4 sold outs al Madison Square Garden de Nova York (60.364 entrades).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.