Sense - Avui

El primer 'home embarassat' del món espera un altre fill

People

El transsexual Thomas Beatie, que es va donar a conèixer per ser el primer home embarassat del món i que va tenir una nena el mes de juny passat, ha anunciat que espera un altre bebè.

Beatie, de 34 anys, i la seva dona, Nancy, de 46, ho han anunciat aquesta matinada en una entrevista a la televisió nord-americana ABC.

Segons la cadena, després de tenir la seva filla, Beatie va decidir no tornar a prendre hormones masculines per poder tornar a quedar-se embarassat.

En l'entrevista, Beatie ha assegurat que es troba bé i per primer cop ha explicat com va anar el part de la seva filla Susan, que ara té quatre mesos. Va ser un part natural que es va allargar durant 40 hores i, a més, la mare va poder tallar el cordó umbilical.

Beatie, que va créixer a Hawaii, va decidir canviar-se de sexe als 24, sotmetent-se a una operació per treure's els pits. A més, legalment es va canviar el gènere de femení a masculí.

Més endavant va començar un tractament hormonal per augmentar els seus nivells de testosterona, però va decidir mantenir els seus òrgans sexuals femenins.

La fotografia que va publicar la revista gai The Advocate, en què es veu Beatie amb barba i amb panxa d'embarassat va provocar la polèmica a la societat nord-americana i també fora del país.

Els Beatie han explicat que encara segueixen rebent amenaces de mort, cartes amb comentaris d'odi i insults per internet, però no volen deixar casa seva i encara menys abandonar el poble on viuen, a Bend, a l'Estat d'Oregon.

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.