Sense - Avui

La boda dels Oscars

Vestir-se de núvia ja no és sinònim de boda. Les convidades als Oscars van triar majoritàriament vestits clars plens de brillantors per a una cerimònia en què l’elecció del blanc va ser l’únic toc de l’austeritat que suposadament demandava la crisi. Les estrelles van escoltar Karl Lagerfeld que veu en l’absència de color el signe d’uns nous temps en què compta l’essència, ja que fins i tot la guanyadora Pe Cruz es va deixar seduir per un Pierre Balmain de fa 60 anys estil Sissí amb el qual es podria casar a La Almudena. “El vaig veure fa vuit anys i me’n vaig enamorar”, va dir la madrilenya, sempre molt clàssica, que l’ha anat a buscar ara, “per a una ocasió especial”. Balmain va ser molt reconegut als anys 50 pels elegants models d’estil New Look que va popularitzar als EUA. Va vestir grans actrius fins a la seva mort, el 82 en què la seva firma va continuar amb altres creadors (l’actual ha posicionat la marca al capdamunt del món fashion-rock).

Reesse Whiterspoon també va triar un vintage de Dior molt voluminós per recollir el seu Oscar per A la corda fluixa, però diumenge la més vaporosa va ser Sarah Jessica Parker, amb un altre Dior (ara actual) molt en la línia del Westwood que llueix a la boda de Sexo en Nueva York. I a més l’acompanyava Mathew Broderick, tallant així els rumors de separació. Sean Pean també va aparèixer amb l’ex, Robin Wright.

També de núvia –i, com totes, amb escot paraula d’honor– anaven Anne Hathaway amb un estilitzat Armani de lluentons, l’evanescent Nicole Kidman (de L’Wren Scott, la nòvia de Mick Jagger), Marisa Tomei (amb un elaborat Versace amb plecs com d’origami), Taraji Henson, de Cavalli amb cua, i Jennifer Aniston, que va compartir auditori en pau amb Angelina Jolie, de negre i amb vistoses maragdes que competien amb els milionaris diamants Chopard de Pe, el collaret de maragdes, robins i safirs d’Amy Adams (de Carolina Herrera) i la foto del chihuaua difunt de Rourke que l’actor, de Gaultier atravoltat, es va penjar al coll.

Hi va haver algun color (el rosa de Natalie Portman o el vermell de Heidi Klum), i algun despropòsit, com el gerro xinès que es va col·locar Beyoncé (de la mare dissenyadora), el farragós model de princesa Disney de Miles Cyrus i l’escot impossible de Goldie Hawn. Cal destacar el saber estar de dues veteranes: Meryl Streep (d’Alberta Ferretti) i Sofia Loren (fidel a Armani).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.