Sense - Avui

Els botiguers no volen la Champions a la Rambla

Barnacentre no considera acceptable que l’Ajuntament digui que aquest any els aldarulls i les destrosses han estat menors que altres anys

Barnacentre, l’entitat que agrupa els comerciants del Barri Gòtic, ha rebut amb consternació que la possible festa de la Champions se celebri en els dos extrems de la Rambla. “Ja entenc que deixar de fer una celebració en un lloc tan tradicional com es la Rambla és molt difícil, però el comerç hi està patint molt”, assegura Santiago Martin, el president de l’entitat.

Per a aquesta associació de comerciants no és acceptable que l’Ajuntament digui que aquest any els aldarulls i les destrosses han estat menors que altres anys. “Les destrosses haurien de ser zero”, diu Martín. Pel que fa a la ubicació d’una part de la festa al Maremàgnum, Martín dubta perquè “allà també hi ha comerç i ja veurem com acaba”. Aquest comerciant explica que les assegurances que contracten els botiguers que estan en les zones de risc són més cares. “A més, quan es fan malbé les portes i s’han de canviar, cal contractar guàrdies jurats que vigilin de nit i dia perquè la substitució no es fa en un sol dia”.

Martín assegura que han exposat el problema a les institucions i deixa clar que no han de ser els comerciants els qui proposin alternatives. “Però ningú ens han contestat. No han consensuat res. Estem molt decebuts”.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.