Esports

Hereu demana que no es deixi que una minoria violenta aigualeixi la festa

L'alcalde, a punt d'agafar un vol a Roma per veure la final de la Champions, preveu una celebració essencialment pacífica tot i que es desplegarà un dispositiu de seguretat preventiu

L'alcalde de Barcelona, Jordi Hereu, creu que el que és important del seguiment del partit d'aquest dimecres a la nit del Barça contra el Manchester United és evitar que "aquells 100 o 200 violents puguin aigualir la festa al centenar de miler de persones que ho celebrarem amb normalitat".

Poc abans d'agafar el vol que portarà l'alcalde a Roma, en declaracions a RAC 1, Hereu ha explicat que el dispositiu de seguretat que es desplegarà a Barcelona amb motiu de la final de la Champions serà "l'habitual" ja que, segons ell, "ha anat molt bé fins ara".

Per ell, aquest dispositiu consisteix a ser perseverant amb la minoria agressiva. La victòria serà seguida "des de tres espais de manera massiva", Miniestadi, Maremagnum i plaça Catalunya, però també "des de milers d'espais" arreu del territori.

Hereu preveu una rua de celebració que "no creu" que sigui la mateixa que fa tres anys, però que espera que permeti que "centenars de milers de persones puguin veure l'equip" en un trajecte que començaria al port de Barcelona i acabaria al Camp Nou.

L'alcalde ha fet aquestes declaracions pocs minuts abans d'agafar un avió cap a la capital italiana, on preveu dinar amb diferents personalitats i "disfrutar de l'ambient dels carrers" a la tarda.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.