Cultura

El 'simpàtic' doctor House protagonitza una pel·lícula de cine negre amb Keanu Reeves i Forest Whitaker

Interpretarà un dels policies d'afers interns que investiga el crim que desencadena el guió de la pel·lícula, escrit per J. Ellroy

Hugh Laurie, l'actor que dóna vida al televisiu doctor House, guardarà el bastó a l'armari durant uns mesos per unir-se al repartiment de Night Watch, una pel·lícula policíaca que protagonitzarà amb Keanu Reeves i el recentment oscaritzat Forest Whitaker.

David Ayer (Harsh Times) dirigirà Night Watch, que està basada en el guió de James Ellroy, l'home de moda a Hollywood si parlem de cine negre. I és que les adaptacions de les seves obres, sobretot L.A. Confidential, protagonitzada per Kevin Spacey, Kim Basinger i Russell Crowe, i més recentment La Dalia Negra, dirigida per Brian de Palma, han revitalitzat un gènere maltractat durant anys. Però, a diferència dels títols anteriors, Night Watch no és una novel·la adaptada a la gran pantalla, sinó un guió escrit expressament per a l'ocasió per Ellroy.

Segons una informació publicada per Variety, el film relatarà la tèrbola història d'un policia de Los Ángeles (que protagonitzarà Reeves), que es refugia en l'alcohol després de la mort de la seva dona. Per si no n'hi hagués prou, el seu antic mentor (Whitaker) l'acusarà de la mort del seu company. En aquest punt de la història apareix Laurie, que al costat de Chris Evans interpretaran la parella de policies d'afers interns que investiguen el crim.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.