Cultura

House ja és cavaller

L'actor és una figura molt coneguda en la interpretació britànica de les dues últimes dècades

L'actor Hugh Laurie, que dóna vida al sarcàstic i antipàtic doctor House, ha estat distingit cavaller de l'Ordre de l'Imperi Britànic. La reina Isabel II va concedir ahir l'honor a Laurie en una audiència celebrada al Palau de Buckingham.

Tot i que la fama mundial li ha arribat ara, l'actor, de 47 anys, ha estat una figura constant de la interpretació britànica en les dues últimes dècades.

L'actor és membre de la Cambridge Footlighst Comedy Group, a la qual també pertanyen altres actors com Emma Thompson i Stephen Fry. De fet, al costat de Fry, Laurie va protagonitzar el 1987 el seu propi programa d'esquetxos d'humor, A bit of Fry and Laurie.

També a la televisió, va protagonitzar la sèrie Jeeves and Wooster, molt popular al Regne Unit, i va arribar a intervenir en la coneguda sèrie estadounidenca Friends. Al cinema, Laurie ha interpretat papers a Sentit i sensibilitat, Els amics de Peter, Stuart Little i Mayby Baby.

El seu paper com a protagonista a House (Cuatro), però, ha estat el que li ha concedit la fama i el reconeixement internacional, no només del públic, sinó també de la crítica, que li ha atorgat dos Globos d'Or.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.