Cultura

Dijous comença el Sónar

Alguns estudiants de la UB i de la URL ho noten de fa dies. Les proves de so als voltants del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona (CCCB) certifiquen que el Sònar és a punt de començar. De fet, comença aquest dijous. Al llarg d’aquesta setmana l’accés al pati interior del CCCB s’ha restringit als encarregats de folrar l’espai de gespa artificial i ja es comencen a veure individus estranys de la premsa internacional passejant pel carrer de Valldonzella.

Al Sónar s’hi pot anar amb dues actituds, qui es deixa portar pels escenaris i escolta l’oferta per atzar i qui s’organitza un horari de preferències molt ben estudiades. Amb tot, el primer dia de Sónar no es pot deixar d’anar a veure els FM3 Plays de The Buddha Machine recitant mantres – a les 17h a l’escenari Hall – ni James Holden– Sonarvillage –. Pel que fa a l’oferta catalana destaquem el concert de Dorian –a les 20h també al Sonarvillage – i la sessió del periodista i DJ Javier Blánquez –al Sonardome a les 18.40h – coordinador juntament amb Omar Morera del llibre ‘Loops. Una història de la música electrònica’. Qui vulgui documentar-se una mica sobre el tema el pot trobar a la llibreria Loring Art – just al cantó del complex del Sónar de dia – per només 19 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.