Cultura

Beastie Boys inaugura el Sónar

El trio de Brooklyn, format pels rapers Ad Rock, MCA i Mike D, oferiran en el Sónar les seves úniques actuacions a l'Estat

El grup raper Beastie Boys inaugura aquesta nit el Festival Internacional de Música Avançada i Art Multimèdia Sónar de Barcelona al recinte del polígon Pedrosa a Gran Via 2 amb A Gala Event-Exclusive Instrumental Show, amb el qual el Sónar abandona L'Auditori per al concert inaugural en què també actuarà Narod Niki .

El trio de Brooklyn, format pels rapers blancs Ad Rock, MCA i Mike D, oferiran en el Sónar les seves úniques actuacions a l'Estat i a més ho faran amb una doble ració, ja que, a banda del concert instrumental de dijous 13 de juny, l'endemà seran els protagonistes del Sónar de Nit, amb una actuació en la qual en el seu format habitual repassaran els clàssics de la seva dilatada carrera.

El cartell del Sónar, a banda de Beastie Boys, compta amb la presència de Devo, Fangoria, Cornelius, Mogwai, Mala Rodríguez, Nicole Willis, Wolf Eyes, Radio Slave, Timo Maas i els habituals Dave Clarke, Jeff Mills i Miss Kittin, que tornarà a omplir d'electrònica els escenaris del Centre de Cultura Contemporània de Barcelona, el Macba, el Centre d'Art Santa Mònica i L'Auditori en les actuacions diürnes i el polígon Pedrosa a Gran Via 2, en les nocturnes.

Al festival, que té un pressupost de més de quatre milions d'euros, hi participaran gairebé 1.500 professionals. El Festival Sónar es farà fins el 16 de juny i espera rebre uns 80.000 espectadors.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.