Cultura

Coldplay presenta 'Viva la vida' en un concert gratuït a Barcelona

Música

El grup britànic Coldplay actuarà gratis aquesta nit a l'Espai Movistar de Barcelona. L'aforament serà de 1.500 persones i únicament s'hi podrà accedir amb invitacions, que ja estan esgotades. Tots aquells que vulguin veure en directe el grup hauran d'esperar al pròxim mes de setembre, quan tornaran a la capital catalana per fer un nou concert.

La majoria de les invitacions les va sortejar el grup a la seva web i Movistar també en va sortejar unes quantes entre els seus clients.

Aquest concert se suma a les altres dues actuacions gratuïtes que la banda liderada per Chris Martin va fer ahir a la Brixton Academy de Londres i la que farà el pròxim 23 de juny al Madison Square Garden de Nueva York.

El nou disc del grup, titulat Viva la vida or Death and all his friends, surt a la venda demà i ha estat produït per Brian Eno i Markus Dravs i gravat a Nova York, Barcelona i Londres amb sessions en espais especials, com esglésies i teatres.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.