Cultura

Coldplay podria oferir un concert gratuït a Barcelona

Música

El quartet britànic podria oferir un concert gratuït a Barcelona en data encara no determinada, segons que ha avançat l'agència Reuters. La mateixa font assegura que Chris Martin, cantant de la banda, ha revelat aquesta possibilitat durant la presentació del primer senzill del nou disc. La banda ja ha confirmat que oferirà concerts gratuïts el pròxim 16 de juny a la Brixton Academy de Londres i el 23 de juny al Madison Square Garden de Nova York.

Des d'aquest dimarts els seguidors del quartet britànic Coldplay poden descarregar-se gratuïtament a internet el primer senzill del seu nou disc, Viva la vida or Death and all his friends, que no sortirà a la venda fins al pròxim 12 de juny.
Segons informa el grup en la seva pàgina web, des d'aquest dimarts al matí i durant una setmana, la cançó Violet Hill està disponible a la pàgina oficial del grup www.coldplay.com.

Coldplay torna a publicar un disc des de X&Y, publicat el 2005, que els va situar com a hereus del so dels U2 i del qual han venut més de deu milions de còpies.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.