Cultura

Els organitzadors dels premis Grammy arriben a un acord amb els guionistes en vaga

Els guionistes de Hollywood han assegurat que garantiran un "acord temporal" als organitzadors dels premis Grammy que permetrà que la cerimònia de lliurament dels guardons més importants de la indústria musical sigui escrita per guionistes del sindicat.

La setmana passada, el sindicat de guionistes (WGA), que representa 10.000 guionistes de cinema i televisió en vaga, va anunciar que no muntarien piquets durant l'esdeveniment musical, així que l'anunci d'aquest dilluns assegura que l'espectacle es continuarà fent en el seu tradicional format de presentadors lliurant els guardons i músics interpretant èxits musicals.

"Els músics professionals s'enfronten amb molts dels mateixos assumptes que nosaltres pel que fa a la compensació justa per l'ús del seu treball en els nous mitjans", va assenyalar el WGA en un comunicat afegint que la decisió ha estat presa "en l'interès d'avançar en la nostra meta d'aconseguir un contracte just".

L'Acadèmia de Gravació, que lliura els Grammy, ha expressat que està "satisfeta" d'haver arribat a l'acord. "Tenir els nostres guionistes amb més talent a l'equip assegura el nivell més alt de creativitat i innovació", ha dit el president de l'Acadèmia de Gravació, Neil Portnow.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.