Cultura

Facto Delafé, Sunday Drivers i Mishima, al Let's Festival de l'Hospitalet

Els grups Facto Delafé y Las Flores Azules, The Sunday Drivers, Nisei, Mishima, Delorean i El Guincho seran els principals reclams del Let's Festival, que se celebrarà del 28 de febrer a l'1 de març a l'Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

Segons informa l'organització, el festival començarà el 28 de febrer a la sala Depósito Legal d'aquesta localitat amb una festa de presentació, amb entrada gratuïta, i les actuacions de l'Estrella de David i el periodista Julio Ruiz.

El 29 de febrer, la Salamandra 1 de l'Hospitalet acollirà els concerts de Spunkfool, Olimpic, Humbert Humbert i Delorean, i les sessions del discjòquei Amable, Carole i Monamí. Aquest mateix dia, la Salamandra 2 comptarà amb Slow Reno, Deneuve, Triángulo de Amor Bizarro i Mishima, i els discjòqueis Maadraassoo i MCFly.

L'1 de març, a Salamandra 1 serà el torn d'April Fool's Day, Big City, Nisei i The Sunday Drivers, i després amenitzaran la nit com a DJs Jesús Ordovás i Yoset. El festival programarà aquest mateix dia a la sala 2 de Salamandra Abraham Boba, Hidrogenesse, Facto Delafé i Las Flores Azules i El Guincho, per tancar amb Nosomosnovios.

L'abonament per a tot el festival costarà 35 euros i els preus per a cada nit oscil·laran entre els 15 i els 20 euros.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.