Cultura

Frankfurt mostrarà la cultura visual catalana des dels anys seixanta fins a l'actualitat amb els millors llibres il·lustrats

L'exposició 'VisualKultur.cat: art/disseny/llibres' proposa un recorregut inèdit per la cultura visual catalana

L'exposició VisualKultur.cat: art/disseny/llibres proposa un recorregut inèdit per la cultura visual catalana dels anys seixanta fins a l'actualitat a través d'una selecció d'un centenar d'obres de creadors que han quedat immortalitzat en format llibre.

Són obres que provenen del treball combinat d'artistes, escriptors, dissenyadors i editors, que han convertit el llibre en una autèntica obra d'art. La mostra és fruit d'un treball d'investigació dirigit per Vicenç Altaió i Daniel Giralt-Miracle, que ha permès treure a la llum llibres poc coneguts al públic.

La selecció comença amb els artistes d'avantguarda, Miró, Dalí, Tàpies, Brossa i arriba als dissenyadors gràfics actuals, com ara els pares de la marca Barcelona, entre els quals hi ha Xavier Mariscal. La mostra es podrà veure al Museum für Angewandte Kunst de Frankfurt, coincidint amb la Fira Internacional del Llibre on la cultura catalana n'és la convidada d'honor, a partir del 26 de setembre. Aquest projecte es complementa amb un catàleg i un web.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.