Cultura

Ferran Adrià tindrà la seva parcel·la a la Berlinale

Cinema culinari

El cuiner espanyol Ferran Adrià, que ja va participar en la passada fira de l'art avantguardista Documenta, a la ciutat de Kassel, tindrà la seva parcel·la de protagonisme en el Festival de Cinema de Berlín, la Berlinale.
Adrià participarà en un debat –"El futur de la nostra alimentació"–, dins del programa d'actes paral·lels a la retrospectiva dedicada al director espanyol Luis Buñuel i després de la projecció d'El discret encant de la burgesia.

Així mateix, es projectarà el film Decoding Ferran Adrià (Descodificant Ferran Adrià), dins del minicicle de la Berlinale dedicat al cinema culinari.

El Festival de Cinema de Berlín se celebrarà del 7 al 17 de febrer i, com ja és habitual des de fa uns anys, tindrà un espai sobre gastronomia, amb projecció de pel·lícules dedicades al tema i debats.

Diàriament hi haurà una sessió al Martin Gropius Bau, museu pròxim al Berlinale Palast on es projecten les pel·lícules a concurs, així com altres espais dedicats als debats i també alguna sessió de cuina en directe.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.