Cultura

Paco Ibáñez i Gossos actuaran en les Festes de Tardor de Sant Feliu

El punt de partida de la festa és el lliurament del Mocador d'Honor a Joan Onieva, en reconeixement a la seva trajectòria

Les actuacions de Paco Ibáñez i del grup Gossos són les dues principals atraccions del programa de la Festa de Tardor de Sant Feliu de Llobregat, que se celebra de l'11 al 14 d'octubre, segons ha informat el consistori.
El punt de partida de la festa és el lliurament del Mocador d'Honor a Joan Onieva, com reconeixement a la seva trajectòria en el món de la cultura tradicional catalana i l'aportació que ha dut a terme per promoure-la.

En el marc de la festa s'ha previst un torneig de futbol base i una carrera de Scalextric, a més d'activitats tradicionals com un correfoc o una festa de Diables.

El dissabte 13 d'octubre a partir de les 23:00 hores actuarà a la plaça de Lluís Companys el grup de rock català Gossos en un concert gratuït.

El diumenge 14 d'octubre el cantautor valencià Paco Ibáñez oferirà una actuació a partir de les 19.30 hores al centre Parroquial de Sant Feliu.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.