Cultura

El president del CAC assegura que tots els consellers van actuar amb "absoluta independència"

Comunicació

El president del Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC), Josep Maria Carbonell, ha defensat avui que tots els membres de la institució han actuat amb "absoluta independència" en l'adjudicació per primera vegada de 83 llicències de ràdio de FM.

En una compareixença al Parlament, Carbonell ha considerat "inacceptables" les declaracions que s'han fet des de diversos sectors per la concessió i ha assegurat que, personalment, ni la seva ideologia ni creença "han influït" en la seva decisió. "Per ser bon conseller no s'ha de tenir ideologia ni creença?", s'ha preguntat.

Carbonell ha assegurat que el CAC ha actuat "amb rectitud, seguint el procediment administratiu que està en les bases del marc legal", i ha afirmat que les crítiques han tingut per objectiu "erosionar" les institucions d'autogovern del consell.

Malgrat tot, el Partit Popular (PP) i Ciutadans han acusat de nou el CAC de cometre irregularitats i han negat la transparència defensada per Carbonell. De fet, l'han acusat de deixar deliberadament fora emissores com la COPE i Onda Rambla.

 

 



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.