Cultura

El CAC va detectar un micròfon ocult el mateix dia que adjudicava 83 emissores de FM

Successos

El Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CAC)  va descobrir un micròfon ocult connectat a l'exterior d'una de les sales de reunions abans d'adjuficar aquell mateix dia i per primer cop l'explotació comercial de 83 emissores de ràdio en FM, segons ha confirmat un portaveu de l'organisme.

Segons ha informat TV3, el president del CAC, Josep Maria Carbonell, ho ha notificat a la Fiscalia i n'explicarà els detalls quan comparegui davant el Parlament, el pròxim dimecres 19 de novembre, precisament per parlar de les adjudicacions de ràdio.

Segons el portaveu del CAC, la sala on es reuneix el ple d'aquest organisme audiovisual serveix també per a tot tipus de reunions i per a rodes de premsa.

El micròfon es va descobrir durant una de les inspeccions rutinàries i periòdiques que els serveis de seguretat fan a les seus d'organisme públics.

La COPE protesta
 El Comitè Intercentres de la COPE ha exigit la revisió "immediata" de les concessions, després que la Cadena hagi perdut les freqüències de Lleida i Girona.

Aquest mateix divendres, la COPE ha anunciat que, com a protesta, els principals programes s'emetran les pròximes dues setames des de les diverses emissores que hi ha a Catalunya.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.