Cultura

Sergio Dalma, Inma Serrano i Port Bo, nominats al Premi de la Música a la millor cançó en català

Música

El sabadellenc Sergio Dalma amb Ara ja no és hora, els empordanesos Port Bo amb Busca'm a l'Empordà i l'alacantina Inma Serrano amb Tendresa són els tres finalistes al Premi de la Música a la Millor Cançó en Català un cop aquest dimecres l'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música ha fet públic els nominats de la tretzena edició d'aquests guardons.

Altres artistes amb possibilitats d'aconseguir un Premi de la Música són Arianna Puello, Joan Manuel Serrat, Fermin Muguruza, Nena Daconte, The Pinker Tones, Perico Sambeat, Marina Rossell, Joan Albert Amargós, Salvador Brotons, Vetusta Morla, Javier Limón, Joaquín Sabina, Jorge Drexler, Plácido Domingo, i Russian Red. Els noms dels guanyadors es divulgaran el 26 de febrer i es lliuraran el 12 de març en el transcurs d'una gala que tindrà lloc al Palau de Congressos Manuel Rojas de Badajoz.

Badajoz, Barcelona i Madrid han acollit aquest dimecres i de forma simultània l'acte de lectura de finalistes a aquests guardons organitzats per l'Acadèmia de les Arts i les Ciències de la Música en col·laboració amb la Conselleria de Cultura i Turisme de la Junta d'Extremadura. L'acte de Barcelona ha comptat amb la presència de Dyango, OBK, Alexandre Abad, Arianna Puello, Salva R. Alberch, Miqui Puig, Joan Isaac i Ix.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.