Cultura

The Beatles en línia al 2008

Segons una notícia a la versió digital de la BBC, la música de The Beatles hauria d'estar disponible en línia l'any que ve. Ho ha afirmat Paul McCartney en una pàgina web de música.

"Només falta ajustar detalls, però estic segur que esdevindrà l'any que ve, el 2008", diu el músic a Billboard.com.

The Beatles són un dels últims grups musicals de renom en no autoritzar la difusió del seu catàleg històric en botigues virtuals com l'iTunes i Napster.

McCartney ha dit que la demora es deu a assumptes contractuals i la planificació per part de totes les parts involucrades. "S'han de fer aquestes coses bé", ha afegit.

Els àlbums de George Harrison, un dels quatre integrants de la mítica banda, ja van ser publicats en línia el mes passat.

Es creu que la firma EMI estava prop de difondre el catàleg històric de The Beatles com a descàrrega digital des del febrer, quan la companyia discogràfica, Apple Records, va arribar a un acord de propietat intel·lectual amb el gegant informàtic Apple.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.