cultura

El Gran Circ de Nadal ja ha venut més de 7.000 entrades

Hi participaran 46 artistes de 12 països, que actuaran “en el millor circ vist a Girona en els últims 90 anys”, segons el seu director

Té un pressupost de 357.000 euros per a 9 funcions en 4 dies

Quan encara queden tres setmanes per a la seva estrena, la segona edició del Gran Circ de Nadal de Girona ja ha venut més de 7.000 entrades, la qual cosa representa una tercera part de les localitats posades a la venda per a les 9 funcions programades entre els dies 25 i 28 de desembre al pavelló de Fontajau, amb una capacitat de 2.400 espectadors per funció. El seu director, Genís Matabosch, va presentar ahir el cartell artístic definitiu, acompanyat per Marta Madrenas i Albert Piñeira en representació de l'Ajuntament de Girona i la Diputació respectivament, com les dues institucions que donen suport econòmic i logístic al que aspira a ser “el millor circ vist a Girona en els últims 90 anys”. L'Ajuntament aporta 25.000 euros i la Diputació, 30.000 euros, a un pressupost total –provisional– de 357.000 euros, en el qual es preveu que els ingressos de taquilla, cafeteries i marxandatge representin més del 80% del total. “Aquesta és probablement la producció escènica més costosa que ha tingut lloc a Catalunya el darrer trimestre”, va dir Matabosch.

El cartell d'aquest any inclourà dos números amb cavalls: l'espectacle de volteig olímpic de la francesa Gaby Dew i el de doma natural que oferirà el també francès Sacha Houcke, que pertany a una de les nissagues de més prestigi en la història del circ.

També hi haurà dues estrenes europees, procedents d'Ucraïna: les perxes volants de la Troupe Shekin i les teles aèries de la jove artista Olha Hapanovych. El volteig acrobàtic de la Troupe Afrika (Etiòpia), la trapezista italiana Claudia Rossi, els pallassos portuguesos Nery Brothers i el malabarista mexicà Kevin Flores són altres dels 46 artistes procedents de 12 països diferents que actuaran, durant més de dues hores, en aquesta segona edició del Gran Circ de Nadal, juntament amb les 8 ballarines del ballet francès La Flambée. Les entrades, de 10 a 45 euros, es poden comprar al web del circ i a la taquilla del Municipal.

Un circ amb molta màgia i orquestra

El Gran Circ de Nadal presenta aquest any l'espectacle Màgic, basat “en la màgia de gran format i el circ de qualitat” per a tots els públics. En l'apartat màgic, arribarà des de Las Vegas Jidinis Magic Co. (grans il·lusions i desaparicions), i també el càntabre Raúl Alegría (escapisme i màgia de la llum) i el Duo Kybalion, amb els seus canvis de vestits en dècimes de segons. El circ estrena aquest any orquestra pròpia, amb 8 músics i una cantant, sota la direcció del prestigiós Vincent Guibert, del Circ de Bouglione.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Els nostres subscriptors llegeixen sense anuncis.

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia