Cultura

Sara Loscos torna amb The Police

El programa reapareix al Canal 33

Després d’haver estat la conductora del programa GosSOS, Sara Loscos recupera a partir d’avui la seva vinculació al programa Loops!, que està dedicat al seguiment de l’actualitat musical.

El retorn d’aquest programa, que comença la seva tercera temporada, du a la pantalla un altre retorn, que ha estat saludat positivament arreu del món: el del grup britànic The Police.

Loops! dedica bona part de l’edició d’aquesta nit a parlar del concert que Sting, Summers i Copeland oferiran dijous a la nit a Barcelona, un concert que forma part de la gira amb què els autors de clàssics com ara Roxanne i Message in a Bottle es retroben amb els seus seguidors.

Pel que fa als continguts generals d’aquesta nova estada de Loops! a la graella del 33, els responsables del programa preveuen parlar d’artistes com ara The Chemical Brothers, Muchachito Bombo Infierno, Gerard Quintana i Whiskyn’s, a més de presentar, el mes vinent, una edició especial pel programa número 100.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.