Cultura

Creix la comunitat AVUI.CAT

El lloc web de l'AVUI ha crescut un 20% en el nombre d'usuaris únics d'ençà del 23 d'abril

La comunitat AVUI.CAT, articulada en l'edició digital del diari AVUI (que reuneix la producció de la redacció on line AVUI.CAT i l'edició impresa paper.avui.cat) se suma a l'augment de difusió del l'edició impresa.

D'ença del 23 d'abril, quan es va posar en marxa la nova versió del lloc web amb notícies actualitzades constantment, fòrums d'opinió oberts i personalització dels serveis, la comunitat AVUI.CAT ha crescut un 20% en el nombre d'usuaris únics, que han passat de 116.704 a 145.159, segons les dades fetes públiques per l'Oficina de Justificació de la Difusió (OJD). Pel que fa a visites mensuals, el lloc web de l'AVUI ha passat en tres mesos de 455.525 a 581.673, alhora que s'ha incrementat la durada de les visites. Així, la mitjana de 6 minuts i escaig que durant mesos s'havia mantingut estable ha passat durant els mesos de maig i juny a 8 minuts, dada que indica un augment de la participació dels usuaris.

Amb tot, la comunitat AVUI.CAT encara té pendents notables millores que s'aniran introduint en els propers mesos.

Millores pendents
L'aposta per la comunitat AVUI.CAT tot just ha complert els seus primers dos mesos i mig, i encara hi ha millores substancials pendents d'implementar-se.

La més important és la millora del cercador, que actualment funciona amb un nivell de satisfacció molt insuficient i que està acabant de perfeccionar l'empresa que s'encarrega del desenvolupament tecnològic de l'AVUI.CAT, de manera que aviat haurà d'estar finalment implementat per facilitar als usuaris la cerca dels molts continguts nous que incorpora l'AVUI.CAT i que el funcionament insuficient del cercador manté amagats per a molts d'ells.

Malgrat la mancança provisional d'un cercador potent, l'AVUI.CAT segueix creixent de manera gradual, com corroboren les dades de l'OJD.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.