Cultura

El Sónar aposta pel "factor femení" de Goldfrapp i Roisin Murphy

El factor femení, entès com la manera com les dones s'enfronten a la creació musical, serà un dels fils conductors de festival Sónar d'aquest any, que del 19 al 21 de juny reunirà a Barcelona "dives" com Roisin Murphy i Allison Goldfrapp i artistes "combatives" de la talla de MIA.

A més d'un cartell ple de dones, amb l'omnipresent Miss Kittin i la versàtil veu de Camille, el programa del Sónar 2008, del qual aquest dimarts s'ha presentat un avançament, proposa algunes actuacions estel·lars: el retorn als escenaris dels britànics Yazoo, el tàndem techno-pop format per Allison Moyet i Vince Clark –fundador i fill pròdig de Depeche Mode– que tornen 25 anys després de la seva separació.

El vessant "més festiu" del Sónar estarà marcat pel que els organitzadors han denominat "bastardisme", és a dir, aquests corrents fruit d'encreuaments musicals impossibles que tenen els seus exponents més reconeixibles en bandes com Justice –i la seva barreja d'electrònica, rock i punk– i en les cançons de la joveníssima Yelle.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.