Cultura

Coldplay oferirà un concert gratuït a Barcelona el pròxim 17 de juny

Música

Coldplay suma una nova data a l'exclusiva gira de concerts gratuïts amb els quals presenta en directe el seu esperat quart àlbum, Viva la vida or Death and all his friends, i serà a l'Espai MoviStar de Barcelona el 17 de juny, el mateix dia que el disc surt a la venda.

Aquest nou concert del quartet britànic se suma als ja anunciats en la Brixton Academy de Londres, programat per al 16 de juny, i el del Madison Square Garden novaiorquès, que tindrà lloc el 23 de juny, segons la seva discogràfica, EMI.

Els detalls per aconseguir les entrades per a aquesta actuació de la banda liderada per Chris Martin podran trobar-se al web oficial del grup -www.coldplay.com- en els pròxims dies.

El disc conté deu noves cançons gravades a Londres, Barcelona i Nova York sota la producció de Markus Dravs i de Brian Eno, músic conegut per les seves col·laboracions amb U2 i els seus dos primers senzills, Violet Hill i Viva la vida, ja han pogut descarregar-se de forma gratuïta al web del grup.
Viva la vida or Death and all his friends és la nova aposta de Coldplay després de X&I, que precisament els va situar com hereus del so de U2 i del que han venut més de deu milions de còpies des del seu llançament el 2005.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.