Cultura

Sean Connery no repetirà com a pare d'Indiana Jones

Harrison Ford torna a fer el seu paper d'arqueòleg aventurer

L'actor escocès Sean Connery no repetirà el seu paper de pare d'Indiana Jones a la quarta entrega de la sèrie cinematogràfica, l'estrena de la qual està prevista per al 22 de maig de l'any 2008.

Des que el 1989 Connery va interpretar el pare de l'aventurer interpretat per Harrison Ford en la tercera película de la sèrie, 'Indiana Jones i l'última croada', es donava per fet que l'actor escocès repetiria paper en una eventual quarta part. Ara, quan no queda ni un any per a l'estrena d'aquest nou capítol, els productors de la pel·lícula, ni més ni menys que Steven Spielberg i George Lucas, hauran de fer mans i mànigues per trobar un susbstitut idoni. Connery, que actualment està retirat, ha assegurat haver "pensat molt" el seu retorn, però que finalment s'hi ha negat, convençut que "la jubilació és més divertida".

Qui si repetirà serà el protagonista principal, un Harrison Ford un quart de segle més gran que quan va començar la sèrie, que comptarà com a companys de repartiment amb Cate Blanchett, John Hurt, Ray Winstone i Shia LaBeouf.

De la nova pel·lícula, que encara no té títol oficial, ben poc se'n sap, només que la trama transcorrerà en algun moment després de la Segona Guerra Mundial.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.