Cultura

La Sala Beckett de Barcelona comença temporada avui amb el deteriorament d'una família exemplar per un fet absurd

Teatre

La Sala Beckett de Barcelona iniciarà la temporada 2008-2009 avui amb OB-sessions, una obra creada i dirigida per Jordi Oriol en la qual una família exemplar comença a deteriorar-se per un fet absurd que l'obsessiona. La peça, que es va presentar ahir a Barcelona, va ser guardonada l'any passat amb el Premi Injuve a la millor proposta escènica.

La reflexió de fons d'aquest muntatge, que es podrà veure fins al 12 d'octubre, és la dificultat dels adults de sentir-se feliços i com comencen a plantejar-se què fan.

Entre sessions de teràpia, Oriol guia l'espectador per les capes més fosques de les pors, camuflats després d'un filtre de comèdia trepidant.

A l'escenari, Glòria Cano, Isak Férriz, Albert Pérez, Oriol Roca i Jordi Santanach donen vida a aquesta família model l'ordre de la qual es trenca per una fotesa que, en donar-li importància, els arrossega a sessions de teràpia per recuperar la felicitat que suposadament tenien i van perdre.

En la programació de la Beckett per a aquesta temporada destaca el cicle Conor McPherson sobre teatre irlandès contemporani que es realitzarà de desembre a febrer, i en què es podrà veure les obres Dublín Carol i Shining city i la lectura dramatitzada El mariner, totes del mateix dramaturg que dóna nom al cicle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.