Cultura

'Harry Potter i el misteri del príncep' s'estrena doblada al català

La penúltima aventura del popular personatge de J.K. Rowling arriba a les pantalles aquest dimecres

La penúltima aventura del popular personatge de J.K. Rowling arriba a les pantalles aquest dimecres, i també doblada al català en tretze sales catalanes. Harry Potter i el misteri del príncep, basada en la novel·la homònima de l'escriptora d'èxit infantil i juvenil, continua les aventures de Voldemort, que exerceix cada cop més poder sobre el món muggle i Hogwarts deixa de ser un lloc segur. Dumbledore pressent que s'acosta la batalla final i vol preparar en Harry per a aquest moment amb l'ajuda del seu vell amic, el professor Horace Slughorn.

En català es podrà veure a Lauren Gràcia, Cinesa Heron City (Barcelona); JCA Multiplex (Alpicat); Cinemes Albèniz, Ocine Girona (Girona); Multicinemes El Nord (Granollers); Multicinemes Bages (Manresa); Cinemes Olot (Olot); Cinema Imperial (Sabadell); Ocine Les Gavarres (Tarragona); Cinema Segle XXI (Terrassa); Multicinemes Sucre (Vic); Multicinemes Porto Pi (Palma, Mallorca).

Aquesta estrena té el suport de la Secretaria de Política Lingüística per tal de promoure i facilitar la presència del cinema doblat i subtitulat en llengua catalana.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.