Cultura

Jackson va morir per sobredosi d'un sedant

Les anàlisis troben restes de l'anestèsic Propofol i de l'ansiolític Xanax

Les primeres anàlisis toxicològiques practicades al cadàver del cantant Michael Jackson revelen que va morir per una sobredosi del sedant Propofol, segons fonts policials.

Els resultats d'aquestes proves encara no s'han fet públics, tot i que és imminent que es faci, ja que Craig Harvey, portaveu de l'oficina del jutge d'instrucció, va dir el mateix dia que es va practicar l'autòpsia, el 26 de juny, que la causa final de la mort de Jackson es donaria a conèixer, com a molt tard, entre quatre i sis setmanes després.

Sembla que a l'organisme de Jackson també hi van trobar Xanax, un ansiolític que s'utilitza per tractar els atacs de pànic. El Propofol és un potent anestèsic que s'utilitza en intervencions quirúrgiques. Un dels més greus efectes secundaris del Propofol és que pot causar una aturada cardíaca si es pren en combinació amb altres analgèsics.

Segons les investigacions de la policia de Los Angeles, la mort de Michael Jackson van ser un homicidi involuntari i les sospites recauen en el seu metge personal, Conrad Murray.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.