Cultura

Michael Jackson no és el pare biològic dels seus dos primers fills

La seva segona exdona ha explicat que la van inseminar amb "un esperma que no era de Jackson" i que el seu matrimoni "va ser acordat"

Si les circumstàncies de la mort del Rei del Pop i el repartiment de la seva herència i deutes feien preveure una llarga novel·la post-mortem, les declaracions de Deborah Rowe han estat l’últim petard d’una traca que ningú s’esperava que explotés. Diu la segona exdona de Jackson que els dos fills grans de l’artista “no són fills seus” però no ha desvelat la identitat del pare biològic.

Aquesta infermera d’una clínica de Beverly Hills on l’intèrpret es blanquejava la pell, ha explicat en exclusiva al diari britànic News of the World que va fer només de “recipient” d’un esperma que “no era de Michael Jackson”. A més de confessar que el seu “matrimoni va ser acordat”, Rowe ha admès que durant els anys de matrimoni només hi va haver “amistat” i que en cap cas van compartir ni llit ni tampoc “relacions sexuals”.

Diu que Jackson se sentia “sol, divorciat i volia tenir fills”. Louise Marie Presley no n’hi va donar. Explica Rowe que a ella li va fer pena veure’l en aquesta situació. Per això, li va oferir el seu ventre, “com un regal” i afirma que va ser l’única que li va dir “jo tindré els teus fills”.

En el part de la seva segona criatura, una nena anomenada Paris, Rowe va quedar-se estèril. Aquest fet va ser decisiu per Jackson, que “quan va saber que no li podia donar més fills no va voler saber res més de mi”, segons la seva exdona. Va decidir separar-se’n i aconseguir la custòdia dels dos fills que comparteixen, Prince Michael I (de 12 anys) i Paris (d’11 anys). La va obtenir l’any 2005, quan Rowe va renunciar als seus drets com a mare per la quantitat de 60 milions d’euros, que se li han d’anar pagant en el decurs de nou anys.

Rowe explica que “la pèrdua de contacte amb els seus fills va ser duríssima”. Ara, però, que potser en podria recuperar la custòdia, declara que no tornarà “a veure els seus fills” perquè des de llavors ella “ha seguit la seva vida”. La situació actual podria generar un nou conflicte legal per la custòdia dels fills. Tot i això, sembla que la família de Jacko intentarà que sigui Katherine Jackson, la mare de Michael, qui se n’ocupi. La mare del Rei del Pop té ara 79 anys.

Autòpsia

També en un diari britànic, The Sun, s'ha publicat part de les autòpsies que s'han fet al Rei del Pop, la segona arran de la petició de la família. La primera anàlisi de les despulles de Jackson determina que tenia l’estómac buit de menjar i ple de fàrmacs parcialment dissolts. La mateixa autòpsia confirma que tenia un físic anorèxic amb només 51 quilos de pes i una avançada calvície, que ell intentava dissimular amb una perruca.

La segona autòpsia apunta que el cantant de Thriller tenia diverses costelles trencades a causa de forts intents per reanimar-lo. Per les mateixes causes, han trobat quatre punxades al voltant del cor que eren d’adrenalina i intentaven activar-li aquest òrgans essencial. A banda de les 13 o 14 cicatrius per crugia que li han detectat, els forenses han trobat també hematomes a la zona dels genolls i de les canelles, fruit d'una caiguda recent.

Malgrat totes aquestes observacions, cap de les dues autòpsies aconsegueix l'objectiu: determinar la causa de la mort. De moment, se continua suposant que és a per culpa d'una sobredosi de calmants. Tot i això, no hi ha cap autoritat mèdica que ho hagi confirmat.

La família també té ara altres fronts oberts. El primer és la multimilionària demanda que preparen contra Conrad Murray, el doctor personal de Jackson, que ha quedat en llibertat i lliure de sospita. El segon és el que fins ara només ha estat un requeriment a l’assistenta que Jackson tenia preguntant on són les grans quantitats de diners solia guardar a casa.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.