Cultura

El sisè rècord

Comunicació

L’AVUI.cat torna a trencar el seu sostre. És la sisena vegada en el que portem d’any i consolida una corba ascendent que s’havia interromput amb l’arribada de les vacances d’estiu i el descens estacional de consum d’internet que comporta.

En aquest sentit, l’edició electrònica de l’AVUI ha aconseguit una fita històrica en registrar un total de 228.876 navegadors únics –usuaris diferents– al llarg dels 30 dies del passat mes de setembre. La consultora OJD/Nielsen ha certificat també més de 820.000 visites, que han significat un nombre de pàgines vistes pròxim als quatre milions.
Totes aquestes xifres situen l’AVUI.cat en el primer pla del panorama comunicatiu català, amb un creixement sostingut que depassa el 25% en només nou mesos. Aquests resultats es deuen a les contínues innovacions que s’han anat aplicant al diari digital des que es va renovar a fons ara fa un any i mig. Serveis com els diccionaris online, els blogs i les edicions locals han servit per incrementar molt l’interès dels lectors en l’AVUI.cat, amb els resultats que mostra el gràfic. Això i una aposta clara per la autonomia informativa i els continguts propis, que s’ofereixen en diversos formats multimèdia.

Però la innovació no s’acaba aquí. Per als pròxims dies està previst el desenvolupament de noves eines informàtiques que permetran que els usuaris accedeixin al diari digital de forma més fàcil i eficaç. En definitiva: l’AVUI.cat no s’atura.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.