Economia

El Santander posa a la venda el patrimoni immobiliari que té a l'Estat

Entitats d'arreu del món com HSBC, Bank of America o JP Morgan han efectuat operacions similars

El banc Santander ha posat a la venda tot el seu patrimoni immobiliari a l'Estat, excepte la seva històrica seu del Passeig de Pereda (Santander), per un valor aproximat de 4.000 milions d'euros, segons publica el diari El País.

Amb aquesta operació, l'entitat bancària espera obtenir 1.400 milions d'euros en plusvalies, fons que serviran al Santander per a la seva oferta d'adquisició compartida sobre el banc holandès ABN Amro, presentada juntament amb el Royal Bank of Scotland i Fortis.

El Santander, segons El País, es quedarà com a llogater "a llarg termini" en els 44 edificis que vol vendre i mantindrà una opció de compra sobre ells.

"La venda li permetrà aflorar plusvalues, reforçar els fons pròpis i lliberar recursos per dedicar-los a compres o al negoci financer", diu el rotatiu madrileny que recorda que entitats de tot el món com HSBC, Bank of America o JP Morgan han efectuat operacions similars.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.