Economia

Ronaldinho, número 31 en la llista de poderosos de 'Forbes'

Entre els que integren la llista per primer cop també hi haGeorge Clooney, Justin Timberlake, Bon Jovi i Cate Blanchett

Ronaldo de Assis Moreira, més conegut com a Ronaldinho, ja és entre els grans del món, i no només pel que fa al futbol. El davanter del Barça ocupa el lloc número 31 de la llista de les 100 celebritats més riques i poderoses del món, publicada per la revista Forbes, i que enguany encapçala la presentadora de televisió nord-americana Oprah Winfrey.

Entre els canvis de la llista d'aquest any també destaca la desaparició de l'actriu i cantant Jennifer López, que va formar part del club del poderosos en el 2006, així com la de Bruce Springsteen. Entre els que integren la llista per primer cop també hi ha George Clooney, Justin Timberlake, Bon Jovi i Cate Blanchett.

El golfista Tiger Woods, la cantant Madonna, els Rolling Stones i els actors Brad Pitt i Johnny Depp ocupen els llocs que segueixen a Winfrey.

Els segueixen Elton John, que va protagonitzar un espectacular 60 aniversari; Tom Cruise, que baixa del primer al vuitè esglaó del podi; el productor de hip-hop Jay-Z; i el director de Hollywood Steven Spielberg, en el desè lloc.

La llista del poder que elabora Forbes té en compte els diners guanyats en els últims 12 mesos, però també la notorietat i influència, que es mesura mitjançant la presència a Internet, premsa i portades de revistes.

200 milions en un any
Wimfrey, presentadora que encisa des de fa dues dècades als telespectadors dels Estats Units, va guanyar 200 milions d'euros en l'últim any al capdavant del seu imperi de producció televisiva i edició de revistes, tot i que segueix sent relativament poc coneguda fora del seu país.

L'expresident de la Reserva Federal dels Estats Units, Alan Greenspan, i l'expresident dels Estats Units, Bill Clinton, tots dos incansables oradors i recaptadors de fons, figuren entre les celebritats poderoses en els llocs 67 i 55, respectivament.

(La llista completa es pot consultar en el link que apareix al costat de la informació)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.